Промени в Общи условия, приложими към договорите с клиенти на Интернешънъл Асет Банк АД в качеството й на инвестиционен посредник

Уважаеми клиенти,

Уведомяваме Ви, че на 30.01.2019 г. Интернешънъл Асет Банк АД прие изменения в Общите условия, приложими към договорите с клиенти на Интернешънъл Асет Банк АД в качеството й на инвестиционен посредник (Общи условия), в сила от 01/02/2019 г.

За настоящи клиенти Общите условия влизат в сила, считано от 01/03/2019 г.

При несъгласие с извършените изменения или допълнения в Общите условия, настоящите клиенти на Интернешънъл Асет Банк АД в качеството й на инвестиционен посредник имат право да прекратят без предизвестие сключените договори преди датата на влизане в сила на приетите изменения и/или допълнения на Общите условия, без да носят отговорност за неустойки и разноски, с изключение на разноските, свързани с притежаваните от тях активи.