Интернешънъл Асет Банк АД разширява клоновата си мрежа

Имаме удоволствието да Ви съобщим, че считано от 21.03.2017 г., Интернешънъл Асет Банк АД разширява точките си на продажба в страната, като открива нов офис на ГКПП Кулата, с координати: с. Кулата, община Петрич, главен път Е-79, тел. 0877 193 793 и с работно време от 8.30 до 17.00 от понеделник до петък. С новата локация, банката вече има общо 99 клона, офиса и изнесени работни места в цялата страна.

В отговор на индивидуалните потребностите на своите клиенти, офис Кулата ще предлага пълната гама банкови продукти и услуги за физически и юридически лица,съчетана с безупречно обслужване и консултиране с индивидуален подход към всеки потребител.

Клиентите на офис Кулата ще могат да се възползват и от новите, много по-добри условия по кредитите за физически лица „Асет Жилище“ и „Асет Универсален ипотечен кредит“, които са в сила от 01 март.

При нужда от повече информация относно продуктите, услугите и актуалните промоционални предложения на Интернешънъл Асет Банк АД, всички желаещи могат също така да се обадят и на националния телефон 0800 12 422 (безплатно от цялата страна за абонати на фиксираната мрежа на Виваком) или да посетят интернет страницата www.iabank.bg.