Интернешънъл Асет Банк АД използва бисквитки с цел да направи работата в интернет страницата си по-функционална и ефективна. Научете повече за това тук.

Съгласен
Интернешънъл Асет Банк АД разширява клоновата си мрежа

Интернешънъл Асет Банк АД разширява клоновата си мрежа

Имаме удоволствието да Ви съобщим, че считано от 21.03.2017 г., Интернешънъл Асет Банк АД разширява точките си на продажба в страната, като открива нов офис на ГКПП Кулата, с координати: с. Кулата, община Петрич, главен път Е-79, тел. 0877 193 793 и с работно време от 8.30 до 17.00 от понеделник до петък. С новата локация, банката вече има общо 99 клона, офиса и изнесени работни места в цялата страна.

 

В отговор на индивидуалните потребностите на своите клиенти, офис Кулата ще предлага пълната гама банкови продукти и услуги за физически и юридически лица,съчетана с безупречно обслужване и консултиране с индивидуален подход към всеки потребител.

 

Клиентите на офис Кулата ще могат да се възползват и от новите, много по-добри условия по кредитите за физически лица „Асет Жилище“ и „Асет Универсален ипотечен кредит“, които са в сила от 01 март.

 

При нужда от повече информация относно продуктите, услугите и актуалните промоционални предложения на Интернешънъл Асет Банк АД, всички желаещи могат също така да се обадят и на националния телефон 0800 12 422 (безплатно от цялата страна за абонати на фиксираната мрежа на Виваком) или да посетят интернет страницата www.iabank.bg.