Празнично настроение за клиенти от промоционалната кампания на Интернешънъл Асет Банк АД и MasterCard

Интернешънъл Асет Банк АД, съвместно с MasterCard Worldwide, проведе промоционална кампания за притежателите на безконтактни карти Debit MasterCard PayPass и Business Debit MasterCard PayPass, продължила в периода 01.08.2016 г. до 30.11.2016 г.

Всеки картодържател, който бе заявил и получил своята безконтактна карта през това време, участва в томбола за награди – 5-дневна ваканция или незабравим уикенд във Винен и Спа Комплекс Старосел, в случай че към 19/12/2016 неговата карта е била активна и с нея сареализирани поне 5 трансакции, считано от момента на издаването й.

На 20 декември 2016 година, в присъствието на нотариус, бяха изтеглени и имената на участниците,отговарящи на условията на кампанията.

Пълният списък с печелившите картодържатели е публикуван тук.

Наградените клиенти могат да получат по-подробна информация в клоновата мрежа на Банката или на националния телефон 0800 12 422 (безплатно от цялата страна за абонати на фиксираната мрежа на Виваком).

На късметлиите пожелаваме незабравими преживявания, а на всички клиенти – здраве, успехи и благополучие през 2017 година!