Интернешънъл Асет Банк АД използва бисквитки с цел да направи работата в интернет страницата си по-функционална и ефективна. Научете повече за това тук.

Съгласен
Интернешънъл Асет Банк АД е част от европейската седмица за превенция и осведоменост за заплахите от кибер престъпления с финансов характер

Интернешънъл Асет Банк АД е част от европейската седмица за превенция и осведоменост за заплахите от кибер престъпления с финансов характер

Интернешънъл Асет Банк АД подкрепя за втора поредна година стартиралата на 28.11.2017 г. инициатива за информиране на потребителите относно опасностите на кибер престъпления. Проектът е в рамките на европейска информационна кампания, посветена на превенцията и осведомеността по отношение на „финансовите мулета“. Кампанията се провежда едновременно в 15 държави по света, като в България тя е организирана съвместно с ГДБОП, прокуратурата и Асоциацията на банките в България.

 

Интернешънъл Асет Банк АД е една от банките, които подкрепят информационната кампания, като представя информационни материали, публикувани на уебсайта на Банката.

 

Бъдете информирани и не ставайте жертва на кибер престъпниците!

 

Не давайте банковите си сметки на непознати хора!

 

За какво да внимаваме

 

Финансовите мулета са престъпници

 

Незнанието не е извинение

 

Прането на пари е престъпление

 

Видео

 

На сайта www.cybercrime.bg можете да получите пълна информация за последствията и схемите на кибер престъпността, както и как трябва да реагирате и към кого да се обърнете, ако имате съмнение, че сте или ще станете жертва на такова.