Интернешънъл Асет Банк АД стартира приемането на безконтактни плащания на своите ПОС терминали

Считано от 01 февруари 2015 година, Интернешънъл Асет Банк АД ще предложи на своите корпоративни и институционални клиенти нова функционалност при картовите разплащания на ПОС терминални устройства – приемане на безконтактни трансакции с кредитни и дебитни карти MasterCard с логото “PayPass”, издадени от български или чуждестранни банки.

Безконтактните плащания имат ясни ползи както за търговците, така и за техните клиенти. Те са бързи, сигурни и удобни за картодържателите. Чрез тях се скъсява времето за покупки, като не е необходимо клиентът да чака за ресто. Извършването на по-малко действия и от клиента, и от търговеца, позволява значително съкращаване на времето за обслужване. По този начин се увеличава търговския оборот, заедно с привлекателността на дадения обект. Новата функционалност ще се предлага както на нови, така и на съществуващи корпоративни и институционални клиенти, чиито терминални устройства ще бъдат надградени/подменени, като приоритет ще имат търговските локации с голям клиентопоток и ниска стойност на отделните трансакции – бензиностанции, супермаркети, аптеки и др.

Много скоро Интернешънъл Асет Банк АД ще предложи на потребителите на финансови услуги и новите безконтактни карти Debit MasterCard PayPass и Business Debit MasterCard PayPass, съчетаващи удобствата на модерните форми на разплащане с преференциалните условия на юбилейни предложения по повод 25-тата годишнина на Банката. При нужда от повече информация относно продуктите и услугите, клиентите могат да посетят клоновата мрежа на Интернешънъл Асет Банк АД, да се обадят на националния телефон 0800 12 422 (безплатно от цялата страна за абонати на фиксираната мрежа на Виваком) или да разгледат новата Интернет страница www.iabank.bg.