Без такси и комисиони в „Деня за акции“ на 12.06.2019 г.

Интернешънъл Асет Банк АД, в качеството й на инвестиционен посредник, ще се включи винициативата „Ден за акции“ на 12.06.2019 г. На тази дата всички индивидуални инвеститори, директни клиенти на Интернешънъл Асет банк АД ще могат да търгуват с акции от основен пазар на БФБ, без такси и комисиони, при определени условия.

Инициативата, която се организира за пета поредна година от „Българска фондова борса“ АД и „Централен депозитар“ АД, има за цел да насърчи малките инвеститори (физически лица) да вземат участие на капиталовия пазар, да подобри инвестиционната им култура и увеличи знанието им за финансовите инструменти.

Всеки инвеститор, който иска да се възползва от специалното предложение на „Ден за акции“ не трябва да надхвърля 15 въведени и изпълнени поръчки на физическо лице и обем не повече от 2 000 лв. на единична поръчка.

Подробности за условията можете да намерите в Специфики при удържането на такси и комисиони в „Деня за акции“.

За повече информация можете да се свържете с нас на тел 02/8120255 и 02/8120253