Мрежата от банкомати на Интернешънъл Асет Банк АД нарастна с 6 нови локации

Интернешънъл Асет Банк АД продължава да разширява мрежата си от АТМ терминални устройства, като само през април добавя към нея 6 нови локации:

• гр. Бургас, Морска градина, плажна алея Северен плаж – пред клуб Saxa Beach;
  • гр. Бургас, Морска градина, плажна алея Северен плаж – срещу пилоните с флагове на България и ЕС;
  • гр. Обзор, ул. Славянска 17 – до бар Анно Домини;
  • гр. Несебър, ул. Струма №1 – в офис на банката;
  • к.к. Слънчев бряг – плажна алея срещу х-л Нептун;
  • к.к. Златни Пясъци, хотел Адмирал – в офис на банката.

Така общият брой на банкоматите на територията на цялата страна достигна 107. Посредством АТМ устройствата картодържателите на Банката имат още по-лесен 24-часов достъп и контрол до средствата по сметките си. По-широката мрежа от АТМ локации предоставя на клиентите не само по-голямо удобство, но в допълнение на това картодържателите на институцията с карти Debit Mastercard PayPass ще имат възможност и да теглят парични средства без такса от всяко терминално устройство на Интернешънъл Асет Банк АД.

При нужда от повече информация относно локациите на банкоматите и актуалните промоционални предложения за картови продукти и други услуги на Интернешънъл Асет Банк АД, клиентите могат да посетят интернет страницата на Банката: www.iabank.bg или да се обадят на националните телефони *2422 и 0800 12 422.