Интернешънъл Асет Банк АД отново разширява клоновата си мрежа

Имаме удоволствието да Ви съобщим, че на 22.04.2019 г., Интернешънъл Асет Банк АД открива нов офис в комплекс Златни пясъци, на партера на хотел Адмирал, с тел. +35952600928 и с работно време от 8.30 до 17.00, от понеделник до петък. С новата локация, банката увеличава точките си на продажба и клиентско обслужване, които вече достигат общо 32 клона, 46 офиса и 19 изнесени работни места в цялата страна.

В отговор на индивидуалните потребностите на своите клиенти, офис Златни пясъци ще предлага пълната гама банкови продукти и услуги за физически и юридически, съчетана с безупречно обслужване и консултиране с индивидуален подход към всеки потребител.

При нужда от повече информация относно продуктите, услугите и актуалните промоционални предложения на Интернешънъл Асет Банк АД, всички желаещи могат също така да се обадят и на националния телефон 0800 12 422 (безплатно от цялата страна за абонати на фиксираната мрежа на Виваком) или на телефон *2422, както и да посетят интернет страницата www.iabank.bg.