Интернешънъл Асет Банк АД използва бисквитки с цел да направи работата в интернет страницата си по-функционална и ефективна. Научете повече за това тук.

Съгласен
Интернешънъл Асет Банк АД отново разширява клоновата си мрежа

Интернешънъл Асет Банк АД отново разширява клоновата си мрежа

Имаме удоволствието да Ви съобщим, че на 22.04.2019 г., Интернешънъл Асет Банк АД открива нов офис в комплекс Златни пясъци, на партера на хотел Адмирал, с тел. +35952600928 и с работно време от 8.30 до 17.00, от понеделник до петък. С новата локация, банката увеличава точките си на продажба и клиентско обслужване, които вече достигат общо 32 клона, 46 офиса и 19 изнесени работни места в цялата страна.

 

В отговор на индивидуалните потребностите на своите клиенти, офис Златни пясъци ще предлага пълната гама банкови продукти и услуги за физически и юридически лица, съчетана с безупречно обслужване и консултиране с индивидуален подход към всеки потребител.

 

При нужда от повече информация относно продуктите, услугите и актуалните промоционални предложения на Интернешънъл Асет Банк АД, всички желаещи могат също така да се обадят и на националния телефон 0800 12 422 (безплатно от цялата страна за абонати на фиксираната мрежа на Виваком) или на телефон *2422, както и да посетят интернет страницата www.iabank.bg.