Интернешънъл Асет Банк АД разширява мрежата си от ATM терминални устройства

Интернешънъл Асет Банк АД продължава да развива мрежата си от АТМ терминални устройства и вече разполага със 100 банкомата на територията на цялата страна. Така картодържателите на Банката имат още по-лесен 24-часов достъп и контрол до средствата по сметките си. По-широката мрежа от АТМ локации предоставя на клиентите не само по-голямо удобство, но в допълнение на това картодържателите с дебитни карти Debit Mastercard PayPass ще имат възможност и да теглят парични средства без такса от всяко терминално устройство на Интернешънъл Асет Банк АД.

С оглед удовлетворяване потребностите на своите клиенти, Банката ще продължи да разширява мрежата си от АТМ терминали и през следващата година, както и да развива каналите за дистанционно и електронно банкиране.

При нужда от повече информация относно локациите на банкоматите и актуалните промоционални предложения за картови продукти и други услуги на Интернешънъл Асет Банк АД, клиентите могат да посетят интернет страницата на Банката: www.iabank.bg или да се обадят на националните телефони *2422 и 0800 12 422.