Интернешънъл Асет Банк АД използва бисквитки с цел да направи работата в интернет страницата си по-функционална и ефективна. Научете повече за това тук.

Съгласен
Интернешънъл Асет Банк АД разширява мрежата си от ATM терминални устройства

Интернешънъл Асет Банк АД разширява мрежата си от ATM терминални устройства

Интернешънъл Асет Банк АД продължава да развива мрежата си от АТМ терминални устройства и вече разполага със 100 банкомата на територията на цялата страна. Така картодържателите на Банката имат още по-лесен 24-часов достъп и контрол до средствата по сметките си. По-широката мрежа от АТМ локации предоставя на клиентите не само по-голямо удобство, но в допълнение на това картодържателите с дебитни карти Debit Mastercard PayPass ще имат възможност и да теглят парични средства без такса от всяко терминално устройство на Интернешънъл Асет Банк АД.

 

С оглед удовлетворяване потребностите на своите клиенти, Банката ще продължи да разширява мрежата си от АТМ терминали и през следващата година, както и да развива каналите за дистанционно и електронно банкиране.

 

При нужда от повече информация относно локациите на банкоматите и актуалните промоционални предложения за картови продукти и други услуги на Интернешънъл Асет Банк АД, клиентите могат да посетят интернет страницата на Банката: www.iabank.bg или да се обадят на националните телефони *2422 и 0800 12 422.