Интернешънъл Асет Банк АД с по-атрактивни условия по кредит „Асет Жилище“ и „Асет Универсален ипотечен кредит“

Считано от 25.09.2018 г., Интернешънъл Асет Банк АД стартира кампания с нови, още по-добри условия по ипотечните си кредити „Асет Жилище“ и „Асет Универсален ипотечен кредит“.

Продуктът „Асет Жилище“ е с намалени лихвени нива, започващи от 2.70% в лева и евро за клиенти осигурявани на максималния осигурителен праг и 3.20% в лева и евро за всички останали. „Асет Универсален ипотечен кредит“ също е с намалени лихвени нива, започващи от 4.00% в лева и евро за клиенти осигурявани на максималния осигурителен праг и 4.50% в лева и евро за всички останали. Лихвените проценти са фиксирани за първите две години, а за останалия срок – прозрачно формирани на база пазарен индекс: 6м. EURIBOR + фиксирана надбавка. Кредитите се предлагат без такси и комисиони за усвояване, ангажимент, управление и предсрочно погасяване след първите 12 месеца. За целия им срок има включена и застраховка „Имот“. Продуктите може да бъде използвани, както за покупка и строителство на жилищен имот, така и за ремонт и довършителни работи, финансиране на текущи нужди, рефинансиране на ипотечни и/или потребителски кредити предоставени от други банки, и са сред от най-изгодните предложения на пазара. За повече информация: ТУК

За да научите повече за новите предложения и пълната гама от продукти и услуги, можете да посетите най-удобния за Вас клон на Банката, да се обадите на краткия номер *2422, на националния телефон 0800 12 422 (безплатно от цялата страна за абонати на фиксираната мрежа на Виваком) или да разгледате Интернет страницата на Банката www.iabank.bg.