Интернешънъл Асет Банк АД използва бисквитки с цел да направи работата в интернет страницата си по-функционална и ефективна. Научете повече за това тук.

Съгласен
Въвеждане на динамичен Mastercard 3-D секретен код

Въвеждане на динамичен Mastercard 3-D секретен код

Считано от 01.06.2018 г. за по-голяма сигурност Интернешънъл Асет Банк АД въвежда динамичен Mastercard 3-D секретен код за всички новоиздадени дебитни и кредитни карти. При всяко плащане с Вашата карта в Интернет вече ще е необходимо потвърждаване на покупката чрез въвеждане на еднократна парола, получена чрез безплатен SMS на мобилен телефонен номер, деклариран в Банката от картодържателя.

 

Всички настоящи картодържатели на дебитни и кредитни карти, на които ще бъде предоставена новата услуга, ще бъдат уведомени чрез SMS за промяната. Останалите притежатели на картови продукти ще продължат да ползват статичен Mastercard 3-D секретен код, за който вече регистрацията ще бъде възможна само посредством банкомат от системата на БОРИКА АД.

 

Повече информация за новата функционалност може да намерите на следните линкове:

 

За да научите повече за новите предложения и пълната гама от продукти и услуги, можете да посетите най-удобния за Вас клон на Банката, да се обадите на краткия номер *2422, на националния телефон 0800 12 422 (безплатно от цялата страна за абонати на фиксираната мрежа на Виваком) или да разгледате Интернет страницата на Банката www.iabank.bg.