Интернешънъл Асет Банк АД разширява клоновата си мрежа

Имаме удоволствието да Ви съобщим, че считано от 06.12.2017г. Интернешънъл Асет Банк АД разширява точките си на продажба в страната, като открива нов офис в град Бургас, намиращ се в административна сграда Ултима,с координати: ул. “Васил Левски” №2, тел. 056/850002 и с работното време от 8:30 до 17:00 часа от понеделник до петък. С новата локация, банката вече има общо 100 клона, офиса и изнесени работни места в цялата страна.

В отговор на индивидуалните потребностите на своите клиенти, офис Ултима ще предлага пълната гама банкови продукти и услуги за физически и юридически лица, съчетани с безупречно обслужване и консултиране с индивидуален подход към всеки клиент. В допълнение, клиентите на офиса ще могат да се възползват и от множество промоционални условия по продукти и услуги на банката за физически и юридически лица в периода до 30.06.2018 г.

За нови клиенти юридически лица:

• Без такса за откриване на разплащателна сметка;
  • Без месечна такса за обслужване на разплащателна сметка;
  • Без такса за издаване на безконтактна карта Business Debit Mastercard;
  • Без месечна такса за поддържане на безконтактна карта Business Debit Mastercard;
  • Ексклузивно пакетно предложение - Асет Бизнес план;
  • По-ниска такса за превод в лева с вноска на каса.

За нови клиенти физически лица:

• Без месечна такса за обслужване на разплащателна сметка;
  • Без такса за издаване на безконтактна карта Debit Mastercard;
  • Без месечна такса за поддържане на безконтактна карта Debit Mastercard;
  • Отстъпка от месечната такса на различни пакетни предложения;
  • По-ниска такса за превод в лева в вноска на каса;
  • Промоционални условия по жилищни и ипотечни кредити.

При нужда от повече информация относно продуктите, услугите и актуалните промоционални предложения на Интернешънъл Асет Банк АД, всички желаещи могат също така да се обадят и на националния телефон 0800 12 422 (безплатно от цялата страна за абонати на фиксираната мрежа на Виваком), или на кратък номер *2422, както и да посетят интернет страницата www.iabank.bg.